AEGACA
Esperit d
Esperit d'esforç i dignitat

AEGA-CAT és l'entitat de referència del teixit empresarial gallec a Catalunya. Des de la seva fundació lluita per mantenir l'esperit d'esforç i dignitat propis del poble gallec. Així, s'ha consolidat com un fòrum imprescindible per a la generació de noves oportunitats de negoci, treball i riquesa.

Associa't

Descobreix els beneficis d'associar a la major organització d'empresaris gallecs de Catalunya:

  • Defensa de les nostres arrels.
  • Assessorament empresarial.
  • Ajuda en els tràmits i la burocràcia.
  • Estrenyiment de llaços autonòmics.

Benvinguts a la web de l\'Associació d\'Empresaris Gallecs de Catalunya

Donem la benvinguda a la nostra pàgina web a totes aquelles persones que s'interessen pel col·lectiu empresarial gallec establert a Catalunya. Estem segurs que a més de ser una excel·lent eina d'intercomunicació entre els associats, ampliarà unes i establirà altres vies de comunicació i enteniment amb aquells que s'apropin a nosaltres a través de la xarxa; la nostra Associació està oberta a tots els col·lectius gallecs amb la fi primordial de consolidar-se com a plataforma empresarial de primer ordre.

 

El passat 2014  AEGA-CAT va cumplir els seus primers 25 anys de vida. Associació empresarial pionera en el seu moment, en aquests cinc lustres ha aconseguit consolidar-se com a entitat de referència tant per la seva trajectòria com pel seu esperit integrador.

Comunitat


La teva opinió compta

Periòdicament publicarem enquestes que ens permetran conèixer les vostres opinions i suggeriments sobre el funcionament de la nostra associació o sobre qualsevol altre tema d'interes comú.


Fòrum AEGACA

Accedeix al nostre fòrum on podràs compartir o discutir sobre temes diversos d'interès comú.

FEITOS 2017


El passat dia 8 de juliol va sortir a llum la catorzena edició de FEITOS, publicació d'AEGA-CAT. El seu contingut està integrat per les activitats desenvolupades per l'associació durant l'últim exercici, entrevistes i reportatges que ens acosten als perfils humans i professionals dels nostres associats, a més d'articles de gran interès que donen una idea de l'actualitat que viu el empresariado gallec en la diàspora.

Completen FEITOS 2017 l'exhaustiu Directori d'empreses Associades, articles signats per líders d'opinió i un repàs pels sectors productius més destacats de Catalunya.

 

Edicions anteriors

Agenda


Anterior
Abr 2018
Següent
LMXJVSD
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
- Arxiu mensual

Notícies


19/04/2018

ABANCA AMPLIA FINS A UN 9% LA SEVA PARTICIPACIÓ EN NUEVA PESCANOVA

ABANCA ha duplicat la seva participació en l'empresa gallega Nueva Pescanova amb dues compres realitzades ...
19/04/2018

NORTEMPO FACTURA MÉS DE 145 MILIONS D’EUROS EN 2017

Grup Nortempo, especialista en gestió integral de Recursos Humans, va tancar el passat exercici 2017 ...