AEGACA
Esperit d
Esperit d'esforç i dignitat

AEGA-CAT és l'entitat de referència del teixit empresarial gallec a Catalunya. Des de la seva fundació lluita per mantenir l'esperit d'esforç i dignitat propis del poble gallec. Així, s'ha consolidat com un fòrum imprescindible per a la generació de noves oportunitats de negoci, treball i riquesa.

Associa't

Descobreix els beneficis d'associar a la major organització d'empresaris gallecs de Catalunya:

  • Defensa de les nostres arrels.
  • Assessorament empresarial.
  • Ajuda en els tràmits i la burocràcia.
  • Estrenyiment de llaços autonòmics.

Benvinguts a la web de l\'Associació d\'Empresaris Gallecs de Catalunya

Donem la benvinguda a la nostra pàgina web a totes aquelles persones que s'interessen pel col·lectiu empresarial gallec establert a Catalunya. Estem segurs que a més de ser una excel·lent eina d'intercomunicació entre els associats, ampliarà unes i establirà altres vies de comunicació i enteniment amb aquells que s'apropin a nosaltres a través de la xarxa; la nostra Associació està oberta a tots els col·lectius gallecs amb la fi primordial de consolidar-se com a plataforma empresarial de primer ordre.

 

El passat 2014  AEGA-CAT va cumplir els seus primers 25 anys de vida. Associació empresarial pionera en el seu moment, en aquests cinc lustres ha aconseguit consolidar-se com a entitat de referència tant per la seva trajectòria com pel seu esperit integrador.

Comunitat


La teva opinió compta

Periòdicament publicarem enquestes que ens permetran conèixer les vostres opinions i suggeriments sobre el funcionament de la nostra associació o sobre qualsevol altre tema d'interes comú.


Fòrum AEGACA

Accedeix al nostre fòrum on podràs compartir o discutir sobre temes diversos d'interès comú.

FEITOS 2017


El passat dia 8 de juliol va sortir a llum la catorzena edició de FEITOS, publicació d'AEGA-CAT. El seu contingut està integrat per les activitats desenvolupades per l'associació durant l'últim exercici, entrevistes i reportatges que ens acosten als perfils humans i professionals dels nostres associats, a més d'articles de gran interès que donen una idea de l'actualitat que viu el empresariado gallec en la diàspora.

Completen FEITOS 2017 l'exhaustiu Directori d'empreses Associades, articles signats per líders d'opinió i un repàs pels sectors productius més destacats de Catalunya.

 

Edicions anteriors

Agenda


Anterior
Dic 2017
Següent
LMXJVSD
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
- Arxiu mensual

Notícies


11/12/2017

HOTUSA INCORPORA EL EXE REINA ISABEL, EL SEU PRIMER HOTEL A ÀVILA

Eurostars Hotel Company, l'àrea hotelera de Grup Hotusa,  ha integrat al seu portafolio l'avilès Exe ...
11/12/2017

NOU LLIBRE DE NÚRIA VILANOVA SOBRE LA GENERACIÓ Z

Generació Z, tot el que necessites saber sobre els joves que han deixat vells als ...