AEGACA
Esperit d
Esperit d'esforç i dignitat

AEGA-CAT és l'entitat de referència del teixit empresarial gallec a Catalunya. Des de la seva fundació lluita per mantenir l'esperit d'esforç i dignitat propis del poble gallec. Així, s'ha consolidat com un fòrum imprescindible per a la generació de noves oportunitats de negoci, treball i riquesa.

Associa't

Descobreix els beneficis d'associar a la major organització d'empresaris gallecs de Catalunya:

  • Defensa de les nostres arrels.
  • Assessorament empresarial.
  • Ajuda en els tràmits i la burocràcia.
  • Estrenyiment de llaços autonòmics.


Des d'octubre de 2007 fins ara, l'activitat de més de 80 companyies del nostre teixit empresarial va generar al voltant d'un miler de notícies anuals, que es recullen diàriament en el butlletí electrònic Notícies d'Empreses Associades i que s'actualitzen a la nostra pàgina web amb la mateixa periodicitat.

El fet de comunicar puntualment l'actualitat de les companyies que integren AEGA-CAT ha contribuït tant a augmentar el coneixement mutu entre elles com a prestigiar el col.lectiu d'empresaris gallecs de Catalunya més enllà de les nostres fronteres.
 

ATREVIA INFORMA SOBRE ELS PREMIS A LES MILLORS PRÀCTIQUES EN COMUNICACIÓ INTERNA

- 2017-10-16
L'Observatori de Comunicació Interna i Identitat Corporativa, fundat per Atrevia, IE Business School i Wolters Kluver, convoca a totes les organitzacions públiques i privades amb seu a Espanya o a Llatinoamèrica, a participar en la IX edició dels Premis a les Millors Pràctiques en Comunicació Interna.

ARTAI, PREMIADA PEL CERCLE EMPRESARIAL LLEONÈS

- 2017-10-16
La corredoria d'assegurances Artai ha estat premiada pel Cercle Empresarial Lleonès (CEL), dins de la categoria Expansió Territorial dels guardons que lliura anualment l'entitat. Artai ha merescut aquesta distinció “per ser una companyia dinàmica i innovadora, capdavantera i referència en el sector segurs”.

ADMIRAVISIÓN PARTICIPA AL CONGRÉS DE LA ESCRS

- 2017-10-16
Admiravisión, a través de la Dra. Noelia Sabater-Cruz, ha presentat una comunicació sobre el tractament d'una infreqüent alteració de la superfície corneal, al Congrés Europeu de Còrnia, Cataractes i Cirurgia Refractiva (European Society of Cataract and Refractive Surgery, ESCRS), celebrat a Lisboa. A aquest esdeveniment han acudit més de 9.800 oftalmólogos de tot el món, atrets per la gran qualitat de les seves ponències i els avanços científics.

AQUEST MES D'OCTUBRE ARRENQUEN LAS NOCHES DE PATRÓN

- 2017-10-16
Patrón estrena calendari musical aquest mes d'octubre i engega Las Noches de Patrón, que oferiran música en viu i sessions de Djs diàriament a partir de les 21:30 hores. Els artistes que delectaran als assistents amb diferents estils musicals són: Soulful House Sessions + Convidat (dies 17, 24 i 31), Lessus (17 i 31), Gianni Scianname (24), Tonia Richardson (26 i 28), Gigi MC Farlane (18 i 19), Susana Abellán (20 i 27), Desiree Diouf (21 i 25) i Dynamite Shake (16, 22, 23, 29 i 30).

LAS CHICAS, LOS CHICOS Y LOS MANIQUÍS EN HOLA.COM

- 2017-10-16
Los chicos, las chicas y los maniquís, primer restaurant que Grup Iglesias obre a Madrid, protagonitza un reportatge en Hola.com, signat per Clara P. Villalón. Situat a l'Hotel Axel d'Atocha és, segons la periodista, “un espai que fica en la coctelera les barres dels bars de tota la vida amb els diner americans i que, a més d'una sala principal on es troba aquesta barra en la qual els cuiners acaben els plats freds, compte també amb tres reservats amb diferents decoracions”.

L'HOTEL EUROSTARS FORT RUAVIEJA ES PREPARA PER OBRIR LES SEVES PORTES

- 2017-10-11
L'Hotel Eurostars Fort Ruavieja, situat en ple casc històric de Logronyo, està ultimant les obres que li permetran obrir les seves portes en breu. L'establiment s'engegarà en dues fases. La primera dotarà de 30 habitacions a la torrassa de l'edifici; mentre que la segona, que es preveu acabada dins d'un any aproximadament, sumarà fins a 24 habitacions que se situaran en la part que es coneix com La Major.

ABANCA OBTÉ UN BENEFICI NET DE 229 MILIONS, EN EL PRIMER SEMESTRE DE 2017

- 2017-10-11
ABANCA ha tancat el primer trimestre de l'any amb un resultat net de 229,1 milions d'euros, xifra que suposa un increment del 23,1% respecte al mateix període de 2016. El semestre s'ha caracteritzat per forts increments dels ingressos recurrents i l'acceleració en la venda de productes de valor afegit. La cartera crediticia ha experimentat un creixement continuat i va avançar un 6% interanual.

NORTEMPO PARTICIPA EN IMPULSANT PIMES REPRESENTANT Al SECTOR DELS RR HH

- 2017-10-11
Nortempo és la companyia representant del sector dels Recursos Humans en l'esdeveniment Impulsant Pimes, que se celebra avui en el Museu d'Art Contemporani de Vigo. Tal com destaquen en un comunicat: “La gestió de Recursos Humans requereix de solucions flexibles, amb noves fórmules més properes, més humanes, millors”. De fet, aquestes qüestions seran abordades en la intervenció del director comercial de Nortempo, Eduardo Adán, que porta per títol La transformació de l'empresa: de seleccionador a seleccionat.

AULA FIR, DE KERN PHARMA, COMPLEIX 25 ANYS

- 2017-10-11
Aula FIR, el programa formatiu dirigit a residents de tercer any de farmàcia hospitalària i impulsat per Kern Pharma, compleix 25 anys. Des dels seus inicis han participat en ell més de 2.500 persones de tota Espanya. L'última edició, celebrada la passada setmana a Sitges (Barcelona), va ser seguida per 65 residents que van poder compartir coneixements i experiències amb els caps de servei de diferents hospitals espanyols.

DELIKIA PATROCINA EL VALÈNCIA CF FEMENÍ

- 2017-10-11
Aquesta temporada Delikia es converteix en el patrocinador de l'equip de futbol femení de la ciutat de València, després de signar un acord de dos anys de durada. Delikia, a més, patrocina el Llevant UD femení pel que el suport de la companyia a l'esport es fa patent una vegada més. Pel que es refereix al València CF femení cal destacar que va quedar en tercera posició la passada campanya i va ser semifinalista en la Copa.
467 Resultats
Pàgines: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

CercadorNotícies


Agenda


Anterior
Oct 2017
Següent
LMXJVSD
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
- Arxiu mensual

Notícies


16/10/2017

ATREVIA INFORMA SOBRE ELS PREMIS A LES MILLORS PRÀCTIQUES EN COMUNICACIÓ INTERNA

L'Observatori de Comunicació Interna i Identitat Corporativa, fundat per Atrevia, IE Business School i Wolters ...
16/10/2017

ARTAI, PREMIADA PEL CERCLE EMPRESARIAL LLEONÈS

La corredoria d'assegurances Artai ha estat premiada pel Cercle Empresarial Lleonès (CEL), dins de la ...