AEGACA
Esperit d
Esperit d'esforç i dignitat

AEGA-CAT és l'entitat de referència del teixit empresarial gallec a Catalunya. Des de la seva fundació lluita per mantenir l'esperit d'esforç i dignitat propis del poble gallec. Així, s'ha consolidat com un fòrum imprescindible per a la generació de noves oportunitats de negoci, treball i riquesa.

Associa't

Descobreix els beneficis d'associar a la major organització d'empresaris gallecs de Catalunya:

  • Defensa de les nostres arrels.
  • Assessorament empresarial.
  • Ajuda en els tràmits i la burocràcia.
  • Estrenyiment de llaços autonòmics.


Des d'octubre de 2007 fins ara, l'activitat de més de 80 companyies del nostre teixit empresarial va generar al voltant d'un miler de notícies anuals, que es recullen diàriament en el butlletí electrònic Notícies d'Empreses Associades i que s'actualitzen a la nostra pàgina web amb la mateixa periodicitat.

El fet de comunicar puntualment l'actualitat de les companyies que integren AEGA-CAT ha contribuït tant a augmentar el coneixement mutu entre elles com a prestigiar el col.lectiu d'empresaris gallecs de Catalunya més enllà de les nostres fronteres.
 

PIN & DÍAZ IMPARTE UN TALLER SOBRE NOUS SEGURS

- 2019-10-08
PIN & DIAZ va impartir dimarts passat 1 d'octubre, un taller sobre noves assegurances adaptades als actuals riscos als quals es veuen exposades les empreses. El taller va ser organitzat per la Associació Empresarial Pedrosa (AEPe) i va servir, al seu torn, de presentació de la corredoria com a nou membre d'aquesta.

IBERSYS ESTABLEIX UN ACORD AMB EL CLUB DE NEGOCIS JOB.S

- 2019-10-08
Ibersys ha subscrit un acord, de caràcter nacional, amb el Club de Negocis JOB.S. En la signatura van estar presents la directora de la delegació de Ibersys a Salamanca i Zamora, Soledad Andrés i el fundador de JOB.S, Alejandro Martín Castaño.

ENTREVISTA Al DR. MAREQUE BUENO EN RÀDIO GALÍCIA CADENA SER

- 2019-10-08
El Dr. Javier Mareque Bueno, director de Maxilonet i de la recentment inaugurada Clínica La Toja, va protagonitzar una entrevista emesa en Ràdio Galícia Cadena SER. Durant la seva intervenció el cirurgià oral i maxil·lofacial va explicar les principals característiques del centre, de les quals es beneficien els hostes del Gran Hotel La Toja i de l'hotel Illa de La Toja.

NO SÓLO DULCE LLANÇA EL SEU CATÀLEG DE NADAL PER A REGALS D'EMPRESA

- 2019-10-08
Com cada any, i per aquestes dates, No Sólo Dulce llança el seu catàleg de Nadal, en el qual podràs trobar una selecció de productes per a regalar aquest nadal als teus clients i col·laboradors. Entre les novetats, no falten productes tecnològics per a adaptar l'oficina a les noves tecnologies.

FOMENT DEL TREBALL ALERTA SOBRE EL CREIXEMENT DE L'ABSENTISME LABORAL

- 2019-10-08
Foment del Treball alerta que l'absentisme laboral -injustificat i no- creix contínuament des de 2014 i el primer trimestre de 2019 va tancar ja en màxims històrics. Segons les dades recollides i analitzades pels serveis tècnics de la patronal, a Espanya, durant aquest període l'absentisme justificat va provocar la pèrdua del 5,2% de les hores pactades, mentre que l'injustificat un 1,4%.

GP PHARM PATROCINA L'IV MÀSTER EN CÀNCER DE PRÒSTATA, A VALÈNCIA

- 2019-10-07
La setmana passada València va acollir l'IV Màster en Càncer de Pròstata, dirigit pel Dr. José Rubio Briones i patrocinat per Laboratoris GP Pharm. L'esdeveniment va tenir lloc en l'Institut Valencià d'Oncologia, els professionals de la qual van ser els encarregats d'impartir les classes corresponents.

ATREVIA, EN ODS ANY 4, LIDERATGE EMPRESARIAL EN L'AGENDA 2030

- 2019-10-07
El passat dia 2 va tenir lloc la trobada ODS Any 4, Lideratge empresarial en l'Agenda 2030 per a analitzar els avanços en la consecució dels objectius marcats per Nacions Unides fins a 2030.

CUALTIS PRESENTA UN CAS CLÍNIC EN L'II CONGRÉS PREVENCIONAR

- 2019-10-07
Les doctores Mayra Garrafa i Yanelli Barboza, de l'equip de Cualtis, van presentar el cas clínic Exposició a camps electromagnètics en un Tècnic de Manteniment d'Aerogenerador portador de Desfibril·lador automàtic implantable (DAI), en el transcurs de l'II Congrés Prevencionar.

JG OPEN SYSTEMS PRESENTA LA MESA TCARE EN PREVÉNTICA (MARSELLA)

- 2019-10-07
JG estarà a Marsella del 8 al 10 d'octubre en la Fira Internacional de Seguretat i Prevenció de Riscos Laborals, Préventica, que se celebrarà a Marsella. Allí, presentarà els avantatges de TCare, l'única taula de treball que permet incorporar una rutina d'hàbits saludables per a millorar el rendiment diari. 

KERN PHARMA LLANÇA BIOSIMILARES PER A UNA SANITAT BASADA EN EL VALOR

- 2019-10-07
Kern Pharma ha llançat la iniciativa Biosimilares per a una sanitat basada en el valor, perquè els agents del sistema sanitari, professionals, gestors, associacions de pacients i administració, defineixin un marc per a desenvolupar la presència dels biosimilares en les decisions farmacoterapèutiques.
1266 Resultats
Pàgines: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

CercadorNotícies


Agenda


Anterior
Oct 2019
Següent
LMXJVSD
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
- Arxiu mensual

Notícies


08/10/2019

PIN & DÍAZ IMPARTE UN TALLER SOBRE NOUS SEGURS

PIN & DIAZ va impartir dimarts passat 1 d'octubre, un taller sobre noves assegurances adaptades ...
08/10/2019

IBERSYS ESTABLEIX UN ACORD AMB EL CLUB DE NEGOCIS JOB.S

Ibersys ha subscrit un acord, de caràcter nacional, amb el Club de Negocis JOB.S. En ...