AEGACA
Esperit d
Esperit d'esforç i dignitat

AEGA-CAT és l'entitat de referència del teixit empresarial gallec a Catalunya. Des de la seva fundació lluita per mantenir l'esperit d'esforç i dignitat propis del poble gallec. Així, s'ha consolidat com un fòrum imprescindible per a la generació de noves oportunitats de negoci, treball i riquesa.

Associa't

Descobreix els beneficis d'associar a la major organització d'empresaris gallecs de Catalunya:

  • Defensa de les nostres arrels.
  • Assessorament empresarial.
  • Ajuda en els tràmits i la burocràcia.
  • Estrenyiment de llaços autonòmics.


Des d'octubre de 2007 fins ara, l'activitat de més de 80 companyies del nostre teixit empresarial va generar al voltant d'un miler de notícies anuals, que es recullen diàriament en el butlletí electrònic Notícies d'Empreses Associades i que s'actualitzen a la nostra pàgina web amb la mateixa periodicitat.

El fet de comunicar puntualment l'actualitat de les companyies que integren AEGA-CAT ha contribuït tant a augmentar el coneixement mutu entre elles com a prestigiar el col.lectiu d'empresaris gallecs de Catalunya més enllà de les nostres fronteres.
 

METROPOLITAN TANCA 2018 AMB UNA FACTURACIÓ DE GAIREBÉ 80 M€

- 2019-02-12
La cadena de centres de salut i esport Metropolitan ha tancat 2018 amb una facturació pròxima als 80 milions d'euros i un resultat brut d'explotació (ebitda) superior als 16 milions d'euros. Per al present exercici la companyia té previstes noves obertures entra les que destaquen dos centres al nostre país, en concret a Madrid i Sant Sebastià, i altres dos a Niça (França) i Colòmbia.

KERN PHARMA, LABORATORI LÍDER DE GENÈRICS A ESPANYA

- 2019-02-12
Per segon any consecutiu, Kern Pharma és el laboratori de genèrics amb millor reputació a Espanya segons els resultats del Monitor de Reputació Sanitària (MRS). A més, també se situa en el lloc 18è en el rànquing general de laboratoris farmacèutics d'aquesta cinquena edició de MRS, millorant una posició respecte a l'any anterior.

GRUP IGLESIAS COLABORA EN EL POSTGRAU FOOD EVENT DESIGN

- 2019-02-12
La divisió d'Assessoria Integral per a Hostaleria de Grup Iglesias col·labora amb el postgrau Food Event Design, del IED Barcelona. La formació és essencial en aquest sector i és per això que diversos professionals de la companyia acompanyen i assessoren els estudiants al llarg del postgrau.

LES CONSERVES DE FRINSA,TAPES DESTACADES EN BODEGA OPENING

- 2019-02-12
Bodega Opening és l'últim projecte efímer de Ansón&Bonet, ja que existirà des del 27 de febrer i fins al 3 de març en un escenari inusual: ARCOmadrid. Aquesta proposta oferirà una selecció dels millors productes que experimentaran un singular maridatge amb l'art, a través d'autors de diferents galeries.

PATRÓN LOUNGE BAR ORGANITZA UN SORTEIG PER SANT VALENTÍN

- 2019-02-12
Anima't a celebrar aquest Sant Valentín amb Patrón Lounge Bar i entra en el sorteig d'un sopar per a dues persones. Entre totes les reserves rebudes se sortejarà un sopar especialment romàntic perquè el Dia dels Enamorats d'aquest any sigui inoblidable. 

HOTUSA ES CONSOLIDA COM A PRINCIPAL CONSORCI HOTELER DEL MÓN

- 2019-02-08
Hotusa Hotels, la cadena presidida per Amancio López Seijas, ha aconseguit els 3.030 establiments associats després d'incorporar l'any passat més de 300. D'aquesta manera, es consolida com a principal consorci hoteler del món. Un 85% d'aquestes noves incorporacions s'han registrat a l'estranger, enfront del 15% de noves unitats sumades a Espanya.

ATREVIA CREA LA PLATAFORMA EMPÁTICA, PER A MESURAR L'IMPACTE DE LES COMUNICACIONS

- 2019-02-08
ATREVIA ha llançat la plataforma Empática by ATREVIA, una eina capaç de fer més humana la comunicació digital entre empreses, clients, empleats, accionistes i altres públics. Empática permet a les empreses mesurar l'impacte de les comunicacions, recollir feedback, personalitzar els missatges i dinamitzar i potenciar la conversa amb els seus grups d'interès per a fidelizarles i generar comunitat.

JA ESTÀ DISPONIBLE EL CATÀLEG INTERACTIU DE LA PRÒXIMA SUBHASTA DE LAMAS BOLAÑO

- 2019-02-08
El catàleg interactiu que conté els lots de la pròxima subhasta de Lamas Bolaño (dies 20 i 21 de febrer) ja està disponible en la web de la companyia (http://online.fliphtml5.com/afld/xrke/#p=4). En ell es poden apreciar amb detall tots els articles que sortiran a licitació.

KERN PHARMA IMPULSA LA FORMACIÓ DELS RESIDENTS EN REUMATOLOGÍA

- 2019-02-08
Fins al pròxim 15 de març tots els MIR membres de la Societat Espanyola de Reumatología (SER), des de fa almenys un any, poden enviar la seva sol·licitud per a optar a una de les Beques per a Estades Curtes, que patrocina Kern Pharma.

NO SÓLO DULCE INCORPORA NOUS MODELS Al SEU CATÀLEG DE PARAIGÜES PERSONALITZATS

- 2019-02-08
La passada fira de Promogift, celebrada a Madrid del 15 al 17 gener, va posar de manifest la importància d'un regal promocional tradicional que mai passa de moda: el paraigua. Els nous models i dissenys han posat un toc d'originalitat i avantguarda a un article de gran funcionalitat.
1191 Resultats
Pàgines: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

CercadorNotícies


Agenda


Anterior
Feb 2019
Següent
LMXJVSD
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
- Arxiu mensual

Notícies


12/02/2019

METROPOLITAN TANCA 2018 AMB UNA FACTURACIÓ DE GAIREBÉ 80 M€

La cadena de centres de salut i esport Metropolitan ha tancat 2018 amb una facturació ...
12/02/2019

KERN PHARMA, LABORATORI LÍDER DE GENÈRICS A ESPANYA

Per segon any consecutiu, Kern Pharma és el laboratori de genèrics amb millor reputació a ...