AEGACA
Esperit d
Esperit d'esforç i dignitat

AEGA-CAT és l'entitat de referència del teixit empresarial gallec a Catalunya. Des de la seva fundació lluita per mantenir l'esperit d'esforç i dignitat propis del poble gallec. Així, s'ha consolidat com un fòrum imprescindible per a la generació de noves oportunitats de negoci, treball i riquesa.

Associa't

Descobreix els beneficis d'associar a la major organització d'empresaris gallecs de Catalunya:

  • Defensa de les nostres arrels.
  • Assessorament empresarial.
  • Ajuda en els tràmits i la burocràcia.
  • Estrenyiment de llaços autonòmics.


Des d'octubre de 2007 fins ara, l'activitat de més de 80 companyies del nostre teixit empresarial va generar al voltant d'un miler de notícies anuals, que es recullen diàriament en el butlletí electrònic Notícies d'Empreses Associades i que s'actualitzen a la nostra pàgina web amb la mateixa periodicitat.

El fet de comunicar puntualment l'actualitat de les companyies que integren AEGA-CAT ha contribuït tant a augmentar el coneixement mutu entre elles com a prestigiar el col.lectiu d'empresaris gallecs de Catalunya més enllà de les nostres fronteres.
 

BCN PEPTIDES, EN L'ESTUDI D'UN COL·LIRI QUE EVITA LA CEGUESA EN PERSONES DIABÈTIQUES

- 2019-03-15
La biofarmacéutica BCN Peptides, juntament amb 17 hospitals, universitats i centres de recerca de vuit països europeus, participa en un estudi que ha obert una via per a protegir de la ceguesa. Es tracta d'un col·liri per a detenir la degeneració de les neurones de la retina, circumstància per la qual passa el 30% de les persones diabètiques a tot el món.

METROPOLITAN RUNNING CLUB, EN LA MARATÓ DE BARCELONA 2019

- 2019-03-15
Diumenge passat es va celebrar la Marató de Barcelona 2019, en la qual va participar un equip format per integrants del Metropolitan Running Club capitanejats per Iván Herruzo, tècnic del Running Club de Metropolitan Balmes. Durant l'escalfament previ, va aconsellar i va dissenyar una estratègia individualitzada per a cada atleta, segons els seus temps personals.

GESTIÓ EXTERNA PATROCINA LA 1ª JORNADA D’ART SINGULAR, DE FUNDACIÓ JOSEP SANTACREU

- 2019-03-15
La consultora d'empreses Gestió Externa patrocina la 1a Jornada d’Art Singular, que organitza  Fundació Josep Santacreu i que se celebrarà el dia 21 de març a casa Dalmases (Cervera, Lleida). Gestió Externa estarà representada per la seva directora, Carmen López Manciñeiras, que també és membre del patronat de Fundació Josep Santacreu.

ESMORZAR DE REY QUIROGA FISCALISTAS SOBRE ELS AVANTATGES DE CONSTITUCIÓ D'UN HOLDING

- 2019-03-15
Els avantatges de constitució d'un holding en una estructura empresarialés el títol de la ponència que desenvoluparà Begoña Rey, sòcia directora de Rei Quiroga Fiscalistas i presidenta de l'Associació Espanyola de Fiscalistas, en el transcurs del esmorzar de treball que celebrarà Rey Quiroga Fiscalistas el 20 de març, a l'hotel Via Castellana (Madrid).

FRINSA, EN EL PROJECTE EUROPEU COPRO

- 2019-03-15
El cas industrial de Frinsa del Noroeste ha estat exposat en la vuitena reunió general del projecte CoPro, recolzat per la Comissió Europea a través del seu programa de finançament Horizon 2020. L'esdeveniment té lloc en les instal·lacions de l'empresa alemanya INEOS, situada en Dormagen, prop de Colònia, i durant dos intensos dies es presenten els avanços fets en el projecte, que té com a finalitat millorar l'eficiència energètica i el consum de recursos de les indústries productives.

RAFAEL AMARGO IMPARTEIX UNA MÀSTER CLASS DE FLAMENC EN METROPOLITAN IRADIER

- 2019-03-12
L'internacionalment conegut ballador Rafael Amargo, va impartir una Màster Class única i excepcional a les alumnes de flamenc de Club Metropolitan en el centre Iradier (Barcelona). Les sòcies, que esperaven aquesta classe amb gran expectació des de feia setmanes, van assistir a una nova demostració d'art flamenc on van aprendre els secrets del  ritme de buleries amb marcatges, rematades i “patás”, entre altres.

LAMAS BOLAÑO PRESENTA UNA MONEDA AUSTRALIANA D'OR, IDEAL PER A INVERSIÓ

- 2019-03-12
El revers de la moneda mostra a un drac xinès estilitzat perseguint una perla en flames, amb núvols en el fons. El disseny també inclou la marca de fàbrica "P" de The Perth Mint, ja que va ser encunyada de la Casa de la Moneda de Perth amb 1 oz d'or pur de 99.99%.

ARTAI DESTACA ELS BENEFICIS DE LES EMPRESES AMB EL PLA DE RETRIBUCIÓ FLEXIBLE

- 2019-03-12
En un article publicat en la seva pàgina web (https://artai.com/actualidad/) ARTAI parla dels diferents beneficis que pot obtenir una companyia amb un pla de retribució flexible. La companyia ho defineix com “una fórmula que permet a l'empresa oferir béns i serveis als seus empleats, destinant part de la seva retribució bruta a aquest efecte i en alguns productes amb avantatges fiscals”. El que es tradueix en major satisfacció dels empleats i una major retenció de talent.

JG OPEN SYSTEMS ASSISTEIX A DIVERSES SESSIONS FORMATIVES PER Al SEU EQUIP COMERCIAL

- 2019-03-12
Recentment s'han realitzat unes sessions formatives per a l'equip comercial de JG Open Systems, organitzades per la Cambra de Comerç de Sabadell i coordinades per Maite Rico, psicopedagoga del treball. Aquest programa formatiu s'ha dissenyat amb l'objectiu de desenvolupar i potenciar el perfil de l'equip comercial de l'empresa, adaptant les seves capacitats cap al nou posicionament.

YVYRA VESTEIX LA TERRASSA DEL RESTAURANT LAZOTEA, A PANAMÀ

- 2019-03-12
Yvyra, companyia líder en paviments de fusta per a exterior i interior, ha desenvolupat el projecte d'instal·lació de la coberta de la moderna terrassa del restaurant Lazotea (Panamà) amb la seva tarima tecnològica per a exterior Exterpark Tech Cube Ipe. Aquesta és, indiscutiblement, una de les millors tarimes tecnològiques en WPC / Composite per les seves tres patents registrades.
1211 Resultats
Pàgines: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

CercadorNotícies


Agenda


Anterior
Ago 2019
Següent
LMXJVSD
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
- Arxiu mensual

Notícies


15/03/2019

BCN PEPTIDES, EN L'ESTUDI D'UN COL·LIRI QUE EVITA LA CEGUESA EN PERSONES DIABÈTIQUES

La biofarmacéutica BCN Peptides, juntament amb 17 hospitals, universitats i centres de recerca de vuit ...
15/03/2019

METROPOLITAN RUNNING CLUB, EN LA MARATÓ DE BARCELONA 2019

Diumenge passat es va celebrar la Marató de Barcelona 2019, en la qual va participar ...