AEGACA
Esperit d
Esperit d'esforç i dignitat

AEGA-CAT és l'entitat de referència del teixit empresarial gallec a Catalunya. Des de la seva fundació lluita per mantenir l'esperit d'esforç i dignitat propis del poble gallec. Així, s'ha consolidat com un fòrum imprescindible per a la generació de noves oportunitats de negoci, treball i riquesa.

Associa't

Descobreix els beneficis d'associar a la major organització d'empresaris gallecs de Catalunya:

  • Defensa de les nostres arrels.
  • Assessorament empresarial.
  • Ajuda en els tràmits i la burocràcia.
  • Estrenyiment de llaços autonòmics.


Des d'octubre de 2007 fins ara, l'activitat de més de 80 companyies del nostre teixit empresarial va generar al voltant d'un miler de notícies anuals, que es recullen diàriament en el butlletí electrònic Notícies d'Empreses Associades i que s'actualitzen a la nostra pàgina web amb la mateixa periodicitat.

El fet de comunicar puntualment l'actualitat de les companyies que integren AEGA-CAT ha contribuït tant a augmentar el coneixement mutu entre elles com a prestigiar el col.lectiu d'empresaris gallecs de Catalunya més enllà de les nostres fronteres.
 

ABANCA, RECONEGUDA EN ELS ECHO AWARDS PER LA SEVA CAMPANYA SUPERPODERES PARA TOTS

- 2017-12-15
La campanya Superpoderes per a tots, de ABANCA, ha estat reconeguda en la 88ª edició dels Echo Awards, celebrada a Nova York. L'acció publicitària, creada per Shackleton, ha obtingut un Echo de bronze en la categoria Best use of direct mail, així com dos esments especials als apartats Financial products and services i Best Customer-Centric Campaign.

ADMIRAVISIÓN PRESENTA LA SEVA MEMÒRIA D'ACTIVITAT CORRESPONENT A 2017

- 2017-12-15
L'equip de professionals de Admiravisión va acudir a la cita anual amb el president executiu, Jesús Costa Vila, en la qual va presentar la memòria d'activitat corresponent a 2017 i els plans de futur de 2018.

ÈXIT DE GESVALT EN LA JORNADA SOBRE VALORACIÓ D'EDIFICIS D'OFICINES

- 2017-12-15
L'Auditori Espai C IV de l'Edifici Cuzco VI de Madrid, va acollir el dimecres la jornada Afegint valor als edificis d'oficines: la certificació de qualitat tècnica AEO, organitzada per Gesvalt. En ella van participar, entre altres experts en el tema, Sandra Daza, directora general de Gesvalt, i Sergio Espadero, director de Advisory Services de la signatura.

YVYRA INSTAL·LA LA TARIMA EXTERPARK Al PARC KWUN TONG, D'HONG KONG

- 2017-12-15
Yvyra ha instal·lat una passarel·la marítima al parc Kwun Tong de la ciutat d'Hong Kong, per la qual ha emprat la seva tarima Exterpark, en fusta de elondo. Amb fixació invisible patentada Plus i sota certificació FSC, la fortalesa d'aquesta fusta, al costat del seu sistema d'instal·lació, permet que la tarima d'exterior obtingui una subjecció i una durabilitat òptimes.

BARCELONA COOKING ORGANITZA UNA CLASSE ESPECIAL PER AL DIA DE NADAL

- 2017-12-15
Pensat pels qui vulguin passar un dia de Nadal diferent, Barcelona Cooking organitza una classe especial, en la qual poden participar nens i adults, i que s'impartirà en anglès. Té una durada prevista de tres hores i en ella s'aprendrà a preparar exquisits plats tradicionals típics d'aquestes festes com la sopa de galets farcits amb foie i bolets, confit d'ànec amb crema de castanyes i xips de patates violeta, coca de bacallà i trampó, i tronc de Nadal amb llimona i gerds.

METROPOLITAN PARTICIPA EN LA CARRERA BUFF EPIC RUN

- 2017-12-13
Després de 12 mesos entrenant, els atletes que formen part del Runnig Club de Metropolitan es mesuraran dissabte que ve, dia 16, en la Buff Epic Run, una carrera d'obstacles singular, emocionant i èpica que tindrà lloc a Barcelona. Part des del Fórum i té un recorregut de 6,5 quilòmetres.

INFORME DE CONJUNTURA ECONÒMICA DE FOMENT DEL TREBALL NACIONAL

- 2017-12-13
L'Informe de conjuntura econòmica corresponent a l'últim trimestre d'aquest any conclou que Catalunya lidera el creixement econòmic a Espanya, fins al tercer trimestre, amb un increment del 0,9%. En termes interanuals el creixement de l'economia catalana hauria arribat fins al 3,5% pel fort impuls de la indústria, la construcció i els serveis.

L'HOTEL HESPERIA WTC VALÈNCIA, CAPDAVANTER EN ORGANITZACIÓ DE CONVENCIONS A VENEÇUELA

- 2017-12-13
L'hotel Hesperia WTC València, situat a la ciutat veneçolana del mateix nom, figura en primer lloc com a millor establiment per a convencions en la guia Top 5 del millor del Turisme a Veneçuela, publicada pel diari L'Universal. La guia considera a l'hotel com a líder en aquest segment per les facilitats que ofereix a l'hora d'organitzar esdeveniments de caràcter professional i per les notables millores dels seus serveis i instal·lacions.

HUMANAS SALUD ORGANIZACIONAL PRESENTA ELS SEUS MÒDULS TEMÀTICS

- 2017-12-13
Humanas Salud Organizacional ha engegat els seus Mòduls Temàtics amb la intenció de millorar el vessant laboral i personal dels treballadors, amb el convenciment que amb això contribueix a crear una societat més saludable.

DE LA MAR A LA TAULA NADALENCA, AMB FRINSA

- 2017-12-13
Frinsa llança una sèrie d'estoigs especials per gaudir del millor del mar i per obsequiar amb ells a les nostres persones més volgudes. Entre ells destaca l'estoig Assortit del Mar (a la foto) que està format per diverses llaunes: musclos en escabetx, ventresca de bonic, navalles al natural, zamburiñas en salsa de petxina de pelegrí, sardinillas en oli d'oliva, tonyina clara i bonic del Nord, tots dos en oli d'oliva, i bonic del Nord en escabetx. A més, també inclou dos tarros de cristall de bonic del Nord en oli d'oliva.
627 Resultats
Pàgines: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

CercadorNotícies


Agenda


Anterior
Dic 2017
Següent
LMXJVSD
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
- Arxiu mensual

Notícies


15/12/2017

ABANCA, RECONEGUDA EN ELS ECHO AWARDS PER LA SEVA CAMPANYA SUPERPODERES PARA TOTS

La campanya Superpoderes per a tots, de ABANCA, ha estat reconeguda en la 88ª edició ...
15/12/2017

ADMIRAVISIÓN PRESENTA LA SEVA MEMÒRIA D'ACTIVITAT CORRESPONENT A 2017

L'equip de professionals de Admiravisión va acudir a la cita anual amb el president executiu, ...